Want your
own Fotopage?








 


By: Maylique Maylique

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Mar-2008 04:35 Email | Share | | Bookmark
Malas


Malas itu dikunci...biar hati tidak dihasut






Sesungguhnya malas itu indah
tanpa kuterlibat dengan dosa-dosa...
dalam berusaha mencari sesuatu..

kekurangan di sini
sudah cukup buatku
apa yang kugenggam itulah harapan

kelebihan yang datang
adalah kesyukuran.....

entah pasai pa lirik lagu Malas , teacher's pet yang aku ingat2 lupa ni menerjah ke minda pagi ni.... layan je la...

keterangan tambahan:
gambar tak dak kena mengena pun dengan lirik..hehehehhee


Monday, 3-Mar-2008 10:27 Email | Share | | Bookmark
Kerna Tercabar

Oleh kerana ramai yang mengatakan aku merajuk maka dengan bangganya aku meng-uploadkan lagi gambar-gambar yang tidak sempat diedit...pasai kalu nak edit berjanggut pulak la baru aku nak upload....

maka inilah gmbrr yang kurrakamkan di penang....... 22 Feb 08 jangan tak percaya aku pun boleh terbang


aku n izat...hehehhehee tengok kaki kami


aku dah mendarat


tulang corner di penang










Sunday, 2-Mar-2008 04:09 Email | Share | | Bookmark
Izinkan aku .....




Dah lama aku tak buat entry yang ada puisi .....aku memang suka menulis....
ia sebahagian dari hidupku........... dan apabila pemancing ikan selalu membuat entry yang memerlukan penceritaan maka aku selalu enter frame.....

tapi dah lama juga aku tidak menulis.....dalam erti kata sebenar...mungkin kerana kesibukan, mungkin kerana kekeringan idea....segalanya berkemungkinan....gambar ini aku rakamkan ketika perjalanan pulang dari penang tak lama dulu....aku dan penang memang tak boleh dipisahkan.... entahla bila menyedut udara laut aku rasa tenang.....bila ada saja masa aku mesti mencuri waktu melayarkan mimpi di pulau mutiara......biarpun tempat yang biasa aku kunjungi ketika dulu telah berubah namun soulnya tetap sama....apa yang aku merepet ni?

p/s: puisi itu tak ada kena mengena dengan real life aku... cuma imaginasi aku tentang manusia yang kecewa dalam chenta


Tuesday, 19-Feb-2008 14:33 Email | Share | | Bookmark
Mekar Di Hati....





ENTRY INI UNTUK PEMANCING IKAN.

Lucu pun ada pabila pemancing ikan kata aku merajuk...oh tidak sama sekali. Ini semua disebabkan kerja yang bertimbun dan pelbagai insiden yang tidak dapat dielakkan namun untuk tidak menghampakan peminat semua (hehehhehe perasan) maka aku uploadkan jua gmbr yang tidak sempat di edit...semua edisi lye huat lagi ni.....


Monday, 4-Feb-2008 04:37 Email | Share | | Bookmark
Aummmm.... Halimau







hahhhhhhh akhirnya gambaq berjaya di uploadkan... mesti ramai yang peminat dok ternanti update yang terbaru (hehehehe perasan plak) inilah binatang comel yang terdapat di Lye Huat tapi tak la seterer Ushar dengan rakamannya di Taiping dulu masaka kamera mahal....



[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net